kantoor
informatie

U bent bij ons van harte welkom. Een eerste gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend en kan plaatsvinden op kantoor maar ook bij u thuis. Ook telefonisch kunt u altijd contact opnemen om uw vraag voor te leggen: u krijgt Carina Vrieling vrijwel altijd direct zelf aan de telefoon.

U treft bij ons een betrokken adviseur, die u het liefst pro actief helpt, problemen liever voorkomt maar anders vakkundig oplost.

Tarieven

Door de kosten laag te houden, kan Vrieling Advocatuur BV een scherp uurtarief rekenen. Bovendien worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Het is ook mogelijk om een vast bedrag af te spreken indien de opdracht zich daarvoor leent: informeer naar de voorwaarden. Uiteraard ontvangt u een gespecificeerde rekening van de door ons verrichte werkzaamheden.

Geregistreerde rechtsgebieden

Conform artikel 35a van de Regeling op de advocatuur heeft Vrieling Advocatuur zich geregistreerd voor de rechtsgebieden belastingrecht en erfrecht.en voor clienten of derden te ontvangen of te beheren; Vrieling Advocatuur BV beschikt daarom niet over een stichting derdengelden

Derdengelden

Ons kantoor kiest ervoor om geen gelden voor clienten of derden te ontvangen of te beheren; Vrieling Advocatuur BV beschikt daarom niet over een stichting derdengelden

Algemene Voorwaarden

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt een gratis exemplaar inzien en uitprinten.

Beroepsverenigingen

Vrieling Advocatuur is lid van het Register Estate Planners, Nederlandse Orde van Advocaten en Nederlandse Orde voor Executeurs.